Royal GD

Bedrijfsomschrijving

Royal GD

GD is opgericht in 1919 en werkt dus al meer dan honderd jaar aan diergezondheid in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Het is onze missie om dat vol overgave te blijven doen. In Nederland, maar ook steeds vaker internationaal.

Als onafhankelijk en marktgericht bedrijf geloven wij in de kracht van samenwerken en streven we naar een wereld waarin diergezondheid vanzelfsprekend is. Daarom werken wij actief samen met onze klanten en partners aan de ontwikkeling van concrete, pragmatische oplossingen voor de lange termijn. Duurzame oplossingen die rekening houden met de continu wisselende omstandigheden waarin dieren worden gehouden.

Ons state-of-the-art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier worden jaarlijks bijna vijf miljoen laboratoriumbepalingen uitgevoerd. We beschikken over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers die klanten adviseren, praktijkgericht onderzoek doen en diergezondheidsprogramma’s ontwikkelen en uitvoeren. Deze combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise maakt GD uniek.

Wij geloven we in de kracht van delen. Met honderd jaar ervaring en kennis zijn we als geen ander in staat om vandaag samen met klanten en partners concrete, pragmatische producten en diensten in de markt te zetten die rekening houden met de mogelijke ontwikkelingen van morgen; duurzame oplossingen op het gebied van diergezondheid die voor de klant ook gemak en een goed rendement opleveren. En deze kennis delen we graag.

Royal GD

Daphne de Leeuw
Arnsbergstraat 7
7418 EZ Deventer
Nederland
088 20 25 510
https://www.gddiergezondheid.nl/
Royal GD
Arnsbergstraat 7
7418 EZ Deventer
Nederland

Cursusaanbod Royal GD

Cursus Interpretatie bloeduitslagen paard