Wintervet 2025 (dierenarts)

  • Start 24-01-2025
  • 2 Dagen
  • 175,-
  • Echteld
  • Dierenarts, Veterinair Praktijkmanager

Omschrijving

Vetami

Kom naar de tweede editie van Wintervet!

Een 2 daags congres voor gezelschapsdierenartsen en paraveterinairen! Winters vermaak met fantastische lezingen, innovatieve onderzoeken en een interactief practicum.

Vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2025 vindt de tweede editie van Wintervet plaats in en rondom de prachtige locatie van Duikenburg in Echteld waar je gratis kunt parkeren.

Je kunt je inschrijven voor alleen vrijdag of zaterdag, maar het is nog leuker om er beide dagen bij te zijn!

Wat ga je leren?

In winterse sferen is er op 24 en 25 januari 2025 een leerzaam programma samengesteld gegeven door inspirerende docenten, een leerzaam practicum voor zowel dierenarts als paraveterinair en een podium voor onderzoeken, cases en bevindingen door jong talent.

De tweede editie van een geweldig winters congres!

Waan je in een winterspektakel met een heuse ijsbaan, koek en zopie, Glühwijn, vuurkorven, chocolademelk en heerlijke winterse versnaperingen en eten. Dat is uiteraard niet alles. Vetami zou Vetami niet zijn als we niet een programma hadden samengesteld waarbij je eigenlijk alle lezingen wel zou willen volgen en tijd te kort komt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere spoed, orthopedie, voortplanting en interne geneeskunde.

Tijdens de wintervet kun je niet alleen lezingen volgen maar kun je een echte elfstedentocht doorlopen. Er zijn 11 verschillende steden waarbij er een leerzame practicum opdracht voor je is samengesteld door een van de 11 elfstedensponsoren. Lukt het je om 11 stempels te bemachtigen en over de finish te raken? Leren speelt in de tocht een grote rol en we zorgen voor een fijne tijd voor iedereen: deelnemers, docenten en sponsoren.

Wintervet is de nieuwe plek voor de Royal Canin Resident and Research Awards. Een mogelijkheid voor de presentatie van nieuwe onderzoeken en ontdekkingen. Een concept wat niet verloren mag gaan en we zijn blij dat De Wintervet de traditie van de Voorjaarsdagen hierbij overneemt.

WinterVet is hét winterevenement voor dierenartsen en paraveterinairen gezelschapsdieren. Het wordt gehouden in congrescentrum Duikenburg in Echteld waar je gratis kunt parkeren.

Jij komt toch ook?

Locatie en datum

Begint op24-01-2025
Eindigt op25-01-2025
Cursusduur2 Dagen
Prijs€ 175,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts, Veterinair Praktijkmanager
Vakgebied(en)Persoonlijke ontwikkeling, Tips & tricks
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(worden aangevraagd punten)
BedrijfVetami
LocatieDuikenburg
AdresVoorstraat 30
4054 MX Echteld
Nederland
Websitehttps://www.vetami.nl
Vetami
Voorstraat 30
4054 MX Echteld
Nederland