Webinar Neurologie & Neurochirurgie deel 2: vestibulaire aandoeningen

  • Start 06-06-2024
  • 60 Minuten
  • 0,-
  • Online
  • Dierenarts

Omschrijving

Evidensia Dierenziekenhuizen

Deze webinar is onderdeel van een reeks.

Algemeen Casus-gebaseerde neurologie hond en kat

Neurologische patiënten kunnen soms heftige klinische beelden laten zien, incl. verlammingen, aanvallen en heftige pijn.

Onze neurologen (Paul Mandigers, Koen Santifort, Marta Plonek) beantwoorden met regelmaat vragen die binnenkomen bij ons ziekenhuis over patiënten en zien dagelijks diverse patiënten verwezen door u. Als eerstelijnsdierenarts / verwijzer speelt u vaak een grote rol in de eerste aanpak en vervolgbehandelingen en diagnostiek van dergelijke patiënten. Om u handvatten te geven en te illustreren wat mogelijk is voor bepaalde groepen patiënten, zullen onze neurologen u in 2024 informeren over enkele vaak voorkomende patiëntengroepen. Aan de hand van cases wordt u meegenomen in het proces van het stellen van de diagnose, therapie en prognose.

Vestibulaire aandoeningen
Evenwichtsproblemen worden meestal geassocieerd met duidelijke, acute en opvallende neurologische klachten. Wanneer zijn ze centraal, wanneer perifeer? Hoe kunnen we een diagnose en prognose stellen? In deze lezing door Marta Plonek zullen we praten over vestibulaire problemen - hoe ze te lokaliseren en te diagnosticeren en de mogelijke behandelingen. Dit zal interactief en casus-gebaseerd zijn.

Heb je interesse in de webinar? Schrijf je dan snel in!

Locatie en datum

Begint op06-06-2024
Eindigt op06-06-2024
Cursusduur60 Minuten
Prijs€ 0,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Neurologie
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
BedrijfEvidensia Dierenziekenhuizen
LocatieOnline
Websitehttps://evidensiadierenziekenhuis.nl