Veterinary Anesthesia Care Course

  • Start 20-09-2024
  • 2 Dagen
  • 680,-
  • Veenendaal
  • Dierenarts, Paraveterinair

Omschrijving

VETAN

Doe mee met onze exclusieve tweedaagse cursus voor dierenartsen, paraveterinairen en dierenartsassistenten, inclusief de unieke simulatietraining die je nergens anders in Europa vindt! Krijg persoonlijke begeleiding, een prachtig hardcover boek, een certificaat én leuke goodies. Schrijf je nu in! (betaling op factuur is mogelijk)

Voor wie?

De cursus is geschikt voor dierenartsen, paraveterinairen en assistenten van alle niveaus. Door de mix van zorgprofessionals leren deelnemers van en met elkaar. Kleine groepen (max. 15) zorgen voor persoonlijke begeleiding en beantwoorden van alle vragen, wat diepgang op elk niveau biedt.

Inclusief bij deelname

De cursus bestaat uit twee volledige cursusdagen van 09.00u tot 16.00u. Er wordt voor een lekkere lunch en verschillende versnaperingen gezorgd. Je ontvangt een mooi hardcover boek met alle informatie. Daarnaast ontvang je twee premium notitieboeken van verschillende formaten (handig zakformaat voor in de praktijk en uitgebreid A4 formaat als naslagwerk) en pen. Als leuke goodie ontvang je ook nog een paar VETAN-sokken en handige zakkaarten om de essentiële informatie uit de cursus altijd binnen handbereik te hebben!

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus worden de basisprincipes van anatomie en fysiologie herhaald en verdiept in relatie tot apparatuur, medicatie en anesthesietechnieken. We gaan dieper in op verschillende onderwerpen zoals verschillende vormen van monitoring, vloeistoftherapie, medicatiegebruik, anesthesieapparatuur en hulpmiddelen, manuele en machinale ventilatie, temperatuurmanagement, positionering, de fase van uitleiding, postoperatieve zorg en complicaties, etc. De combinatie van een dag interactieve theoretische training (je hoeft niet alleen maar saai te luisteren, we maken er een leuke, interactieve dag van met oefeningen en casusbesprekingen) en een dag praktische simulatietraining (lees meer over simulatietrainingen op: onze website) stelt je in staat om de kennis direct in praktijk te brengen. Daarnaast leer je communicatie- en assessmentmethodieken die toepasbaar zijn in diverse anesthesie- en spoedsituaties.

Wat levert het jou op?

Dankzij de praktische simulatietraining bouw je zelfvertrouwen op en kun je de geleerde skills meteen meenemen naar de praktijk! Daarnaast ontvang je een mooi certificaat en is de cursus geaccrediteerd (hoeveelheid accreditatiepunten is pas later bekend)!

Kosten

En dit alles voor maar €680,- excl. BTW (incl. alle materialen en lunch)

Locatie en datum

Begint op20-09-2024
Eindigt op21-09-2024
Cursusduur2 Dagen
Prijs€ 680,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts, Paraveterinair
Vakgebied(en)Anesthesie
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
BedrijfVETAN
LocatieDierenkliniek Eduvet
AdresAccustraat 3 - 5
3903LX Veenendaal
Nederland
Telefoon0850046130
Websitehttps://www.vetan.nl/event-details/veterinary-anesthesia-care-course
VETAN
Accustraat 3 - 5
3903LX Veenendaal
Nederland