Veeartsenij festival 2024 (dierenartsen)

  • Start 14-09-2024
  • 1 Dag
  • 200,-
  • Utrecht
  • Dierenarts

Omschrijving

Vetami

Zaterdag 14 september 2024 wordt alweer de derde editie van het Veeartsenij festival gehouden.

Het Anatomiegebouw, de tuinen en de parkeerplaats voor het voormalige diergeneeskunde terrein worden omgetoverd tot een heus festivalterrein waar leren hand in hand gaan met een ontspannen sfeer.

Volg de practica - lezingen - rondleidingen, ontspan je in het sociale hart, vaar over de grachten in de rondvaartboot, volg een workshop VR-brillen of kom naar de intervisie kamers waar je samen met de specialist in opleiding een neurologisch, internistisch of chirurgisch onderwerp verder uitdiept.

Wat ga je leren?

Er zijn 2 zalen met lezingen voor zowel dierenartsen als paraveterinairen. Los daarvan zijn er zalen met lezingen apart voor dierenartsen en paraveterinairen. In het practicum test je je vaardigheden en leer je nieuwe technieken aan. In de spreekkamers staan specialisten in opleiding klaar om de vragen die je altijd al wilde stellen te beantwoorden of om een casus te bespreken tijdens de interactieve workshops. Ook dit jaar zullen er weer rondleidingen gegeven en vaart de boot je over de grachten van Utrecht. Daarnaast kun je volop ontspannen en genieten in het sociale hart.

Ter Leering ende Vermaeck gecombineerd in de sferen van weleer.

Op zaterdag 14 september 2024 worden het Anatomiegebouw en de tuinen van het voormalig diergeneeskunde terrein omgetoverd tot een festivalterrein voor het derde VEEARTSENIJ FESTIVAL.

De beoordelingen na de tweede editie waren lovend waarbij we gemiddeld een 9 scoorde! Dat gaan we dit jaar ook zeker halen!

Het veeartsenijfestival is ook een prachtige gelegenheid voor een fantastisch bedrijfsuitje: samen leren, samen ontspannen en genieten van het heerlijke eten en drinken. Een win-win!

Kom gezellig met je collega's, volg in kleine groepen lezingen in de festival tenten op het terrein van het Anatomiegebouw of volg een grotere lezing in het Anatomisch theater. Stel je vragen aan de specialisten in opleiding in de spreekkamers en krijg vertrouwen in het uitvoeren van ingrepen bij de practica stations in de grote tent!

Er is nog veel meer te doen! Het programma is nog niet bekend maar het is al wel mogelijk om je in te schrijven met een mooie Early Bird korting tot 1 maart.

Voor het inschrijven van een Dierenarts kun je gebruik maken van de inschrijf kolom aan de rechterkant. Voor het inschrijven van paraveterinairen kun je inschrijven via de pagina voor paraveterinairen: Veeartsenij festival 2024 (paraveterinairen) | Vetami

Locatie en datum

Begint op14-09-2024
Eindigt op14-09-2024
Cursusduur1 Dag
Prijs€ 200,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Overige
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(6 punten)
BedrijfVetami
LocatieAnatomiegebouw Utrecht
AdresBekkerstraat 141
3572 SG Utrecht
Nederland
Websitehttps://www.vetami.nl
Vetami
Bekkerstraat 141
3572 SG Utrecht
Nederland