Surgery track: opleiding beginnende chirurg (5-daagse cursus)

  • Start 03-09-2024
  • 5 Dagen
  • 3.750,-
  • Kapel-Avezaath
  • Dierenarts

Omschrijving

Vetami

In deze intensieve cursus ga je onder leiding van specialisten aan de slag om de chirurgie je eigen te maken. Vijf dagen zijn daarvoor uitgetrokken met tussen de periodes huiswerk om in te dienen. Het doel is om te zorgen dat je onbevreesd met goede bagage aan de slag kan met opereren. Ook leer je tijdens deze cursus collega’s kennen van andere klinieken. Samen kun je altijd meer dan alleen.

Tijdens deze 5-daagse cursus chirurgie zijn ook 2 avonden met interactief diner inbegrepen.

Wat ga je leren?

Dag 1 - Peri-operatieve proces, chirurgische principes, instrumentenleer en hechten

Dag 2 - Oncologische chirurgie, Wondbehandeling en Orthopedie. In de avond interactief diner waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling

Dag 3 - Fractuur management, teen en staart amputatie, röntgendiagnostiek

Dag 4 - Maag-darm chirurgie. In de avond gezamenlijk diner

Dag 5 - Urologische en gynaecologische chirurgie

Gedurende deze opleiding beginnende chirurgie trainen wij je in 5 intensieve dagen om je te bekwamen in de chirurgie. Tussen de cursusdagen ga je aan de slag met praktische huiswerkopdrachten om deze opdrachten te bespreken en van elkaar te leren tijdens de volgende cursusdag(en).

Tijdens cursusdag 1 ga je onder leiding van specialist Bouvien Brocks, Dipl. ECVS aan de slag met het peri-operatieve proces, chirurgische principes, instrumentenleer en hechten. In de avond is er een interactieve diner waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling onder leiding van Dr. Chantal Duijn.

Tijdens cursusdag 2 ga je onder leiding van specialist Bouvien Brocks, Dipl. ECVS en Anneleen Spillebeen, Dipl. ECVS aan de slag met Oncologische chirurgie, Wondbehandeling en Orthopedie.

Tijdens cursusdag 3 ga je onder leiding van specialist Bouvien Brocks, Dipl. ECVS en Anneleen Spillebeen, Dipl. ECVS aan de slag met Fractuurmanagement, teen en staart amputatie, röntgendiagnostiek.

Tijdens cursusdag 4 ga je onder leiding van specialist Bouvien Brocks, Dipl. ECVS en Ceriel Maas, Dipl. ECVS aan de slag met Maag-darm chirurgie. In de avond wordt er een gezamenlijk diner verzorgd.

Tijdens cursusdag 5 ga je onder leiding van specialist Bouvien Brocks, Dipl. ECVS en Ceriel Maas, Dipl. ECVS aan de slag met Urologische en gynaecologische chirurgie. In de middag wordt het examen afgenomen.

De cursusdata voor deze cursus zijn:

Dinsdag 3 september 2024

Woensdag 16 oktober 2024

Donderdag 17 oktober 2024

Donderdag 21 november 2024

Vrijdag 22 november 2024

Locatie en datum

Begint op03-09-2024
Eindigt op22-11-2024
Cursusduur5 Dagen
Prijs€ 3.750,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Chirurgie, Oncologie, Orthopedie, Persoonlijke ontwikkeling, Urologie, Wondbehandeling
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(38.5 punten)
EBP (België)(worden aangevraagd punten)
BedrijfVetami
LocatieHoofdvestiging
AdresLaageinde 3
4013 CT Kapel-Avezaath
Nederland
Websitehttps://www.vetami.nl
Vetami
Laageinde 3
4013 CT Kapel-Avezaath
Nederland