Rat en Cavia: de voornaamste ziektes

  • 1,5 Uren
  • 55,-
  • Online
  • Dierenarts

Omschrijving

Online Vet Training

Het webinar is online beschikbaar vanaf 8 maart 2023 en kan vanaf dan zelfstandig gevolgd worden. . Op woensdag 22 maart 2023 om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgever tijdens een online teams meeting (de link wordt vooraf naar je toegestuurd). Vragen kunnen ook steeds gesteld worden op het online forum bij deze cursus.

In dit webinar overloopt Dieter Everaert, dierenarts die zich exclusief heeft toegelegd op exoten, de belangrijkste ziektes die voorkomen bij ratten en cavia`s. Het doel van deze bijscholing is dat je je na het volgen van de cursus zelfzeker voelt tijdens een consult van een rat of cavia. Er wordt gestart met een bespreking van de basis management van ratten. Vervolgens komen de meest voorkomende ziektes bij ratten, inclusief preventie en behandeling aan bod. In het tweede deel wordt de basis management van cavia s overlopen, gevolgd door een bespreking van de meest voorkomende aandoeningen, preventie en eerstelijns behandeling.

De bijscholing duurt 1.5 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. Op woensdag 8 maart om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgevers.

Locatie en datum

Cursusduur1,5 Uren
Prijs€ 55,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Bijzondere dieren
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
EBP (België)(3 punten)
BedrijfOnline Vet Training
LocatieOnline
Telefoon+17789297954
Websitehttps://www.onlinevettraining.be