ParaVet+ | Voeding & Dwangvoeding bij de kat

  • Start 08-10-2024
  • 1 Dag
  • 315,-
  • Nijkerk
  • Paraveterinair

Omschrijving

Proveto

ParaVet+ is de reeks van praktische, kleinschalige cursussen voor paraveterinairen en assistenten die meer uit hun werkzaamheden in de praktijk willen halen. Tijdens de cursusdag ParaVet+ | Voeding & Dwangvoeding bij de kat bespreken Marieke Knies en Esther Hagen-Plantinga op interactieve wijze veel praktijkgerichte informatie.

Esther Hagen-Plantinga start de dag met een interactieve sessie over voeding bij de kat. Gedurende 90 minuten bespreekt Esther ontzettend veel praktische informatie. Wat zijn feiten en fabels over voeding voor katten? Hoe beoordelen we diervoeding? Wat kun je wel of niet van een label aflezen? Wat zijn de basics van het berekenen van voedingsbehoefte? Wat zijn veelgestelde vragen van eigenaren over voeding voor katten?

Na een korte pauze wordt de groep gesplitst en gaan deelnemers met Marieke aan de slag tijdens een mini-workshop over de kat die niet wil eten. Wat is belangrijk voor klinisch onderzoek? Hoe behandelen we een kat die niet wil eten? Hoe plaats je een neussonde? Deelnemers oefenen zelf met het inbrengen van een neussonde en hebben de mogelijkheid om zelf de finger trap hechting te oefenen. De andere groep gaat interactief aan de slag met de anorexische kat begeleid door Esther. Na de lunch wisselen de groepen.

Deze ParaVet+ bijeenkomst eindigt met verschillende patiëntcasussen die Esther en Marieke interactief bespreken. Diverse patiënten komen aan bod en voor iedere patiënt wordt een passend voedingsadvies besproken.

Dit alles in een kleinschalige setting met ruimte voor begeleiding, interactie en het stellen van vragen! Met het inzetten van stemkastjes heeft iedere deelnemer de gelegenheid om actief mee te doen. Daarbij heeft Proveto een aantal leuke verrassingen in petto!

Locatie en datum

Begint op08-10-2024
Eindigt op08-10-2024
Cursusduur1 Dag
Prijs€ 315,- (excl. btw)
Sector(en)Paraveterinair
Vakgebied(en)Kattengeneeskunde, Voeding
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(5 punten)
BedrijfProveto
LocatieProveto Training Centrum
AdresNieuwe Voorthuizerweg 15
3862 RV Nijkerk
Nederland
Websitehttps://www.proveto.nl
Proveto
Nieuwe Voorthuizerweg 15
3862 RV Nijkerk
Nederland