ParaVet+ | Gebitsproblemen & Dentale Röntgen

  • Start 07-11-2024
  • 1 Dag
  • 315,-
  • Nijkerk
  • Paraveterinair

Omschrijving

Proveto

ParaVet+ is de reeks van praktische, kleinschalige cursussen voor paraveterinairen en assistenten die meer uit hun werkzaamheden in de praktijk willen halen. Deze cursusdag gaat in op Gebitsproblemen & Dentale röntgen voor paraveterinairen in de praktijk.

Het ochtendprogramma start met de bespreking van tandvleesproblemen bij hond en kat. Wat zijn de oorzaken, wat kunnen we preventief doen en hoe behandelen we tandvleesproblemen in de praktijk. Vervolgens wordt ingegaan op dentale röntgenfoto's waarbij verschillende aandachtspunten rondom stralingsveiligheid en positionering worden besproken.

In de middag kunt u tijdens diverse wetlabs zelf actief aan de slag. Tijdens het wetlab dentale röntgenfoto's bent u uitgebreid bezig met positionering, veiligheid en het maken van een goede foto. Tijdens het wetlab gebitsreiniging gaat u stap voor stap een professionele gebitsreiniging uitvoeren en wordt ingegaan op diverse aandachtspunten. Tot slot is er een praktijksessie over het slijpen van tandheelkundig instrumentarium.

Kortom, een volledige dag waarbij u veel kennis op doet en zelf veel vaardigheden kunt oefenen!

Locatie en datum

Begint op07-11-2024
Eindigt op07-11-2024
Cursusduur1 Dag
Prijs€ 315,- (excl. btw)
Sector(en)Paraveterinair
Vakgebied(en)Beeldvorming, Tandheelkunde
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
BedrijfProveto
LocatieProveto Training Centrum
AdresNieuwe Voorthuizerweg 15
3862 RV Nijkerk
Nederland
Websitehttps://www.proveto.nl
Proveto
Nieuwe Voorthuizerweg 15
3862 RV Nijkerk
Nederland