Open IOD Wonden Paard - Leusden

  • Start 27-01-2025
  • 3 Uren
  • 330,-
  • Leusden
  • Dierenarts

Omschrijving

Dactari Dierenartsencoöperatie

Open IOD Wonden Paard

27 januari en 10 februari 2025

Over deze bijeenkomst

Dactari organiseert intercollegiaal overleg bijeenkomsten voor paardenartsen die gesponsord worden door Audevard. Tijdens deze bijeenkomsten op maandag 27 januari & maandag 10 februari 2025 in Leusden bespreken we wonden bij paarden.

Voorbereiding

Bij intercollegiaal overleg gaat het om casuïstiek uit eigen praktijk, daarom vragen we alle deelnemers om ten minste één casus te mailen naar nascholing@dactari.nl. Je kunt hieraan ook foto-, of videobeelden toevoegen. Deze worden tijdens de bijeenkomst op het scherm vertoond.

We verzoeken je om de casuïstiek minimaal twee weken voor de eerste bijeenkomst aan te leveren. De specialist heeft zo de gelegenheid zich voor te bereiden om gerichte verdieping te bieden.

Door middel van het aanleveren van eigen casuïstiek geef je zelf richting aan de onderwerpen. Hiermee krijg je gericht antwoord lastige zaken waar je tegenaan loopt in de praktijk.Met collega’s en met deskundige Dr. Jacintha M. Wilmink bespreek je eigen casuïstiek of vraagstukken uit je eigen praktijk op het gebied van wonden. Het doel is verder te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Na afloop van deze sessies ga je naar huis met concrete tips om patiënten met wonden beter en met meer zelfvertrouwen te behandelen.

Na afloop van de bijeenkomst, om 18.00 uur staat een maaltijd klaar.

Over de specialist

Jacintha M. Wilmink DVM PhD Diplomate RNVA is specialist Chirurgie Paard en heeft een indrukwekkende staat van dienst als expert wondgenezing. Zo ontwikkelde en evalueerde zij een nieuwe methode voor huidtransplantaties bij paarden en heeft ze zich met haar bedrijf ‘Woumarec’ in meest volledige zin toegelegd op wondbehandeling bij het paard.

Praktische informatie

Specialist Jacintha M. Wilmink DVM PhD Diplomate RNVA

Data 27-01-2025 & 10-02-2025

Tijden Beide data: 15:00-18:00 uur. (aansluitend een maaltijd)

Voor wie Dierenartsen

Locatie De Hofstede, Postweg 9, 3831 SE, Leusden

Kosten Met intercollegiaal overleg abonnement: €300 (excl. btw) Zonder intercollegiaal overleg abonnement: €330 (excl. btw)

Nascholingspunten 6 IOD-punten in totaal

Locatie en datum

Begint op27-01-2025
Eindigt op10-02-2025
Cursusduur3 Uren
Prijs€ 330,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Wondbehandeling
Differentiatie(s)Paard
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(6 punten)
BedrijfDactari Dierenartsencoöperatie
LocatieDe Hofstede
AdresPostweg 9
3831 SE Leusden
Nederland
Telefoon0880321880
Websitehttps://www.dactari.nl
Dactari Dierenartsencoöperatie
Postweg 9
3831 SE Leusden
Nederland