Open Intercollegiaal Overleg Anesthesie (paraveterinair)

  • Start 07-11-2024
  • 3 Uren
  • 240,-
  • Utrecht
  • Paraveterinair

Omschrijving

Dactari Dierenartsencoöperatie

Open Intercollegiaal Overleg Anesthesie (paraveterinair)

7 november en 21 november 2024

Over deze bijeenkomst

In samenwerking met VeterinaryCare organiseren we intercollegiaal overleg bijeenkomsten over anesthesie bij gezelschapsdieren.

Gedurende twee middagen bespreek je eigen casuïstiek met een klein gelegenheidsgroepje paraveterinairen en deskundige Hans Nieuwendijk, DVM. Zo leer je van elkaars kennis, kunde en ervaring, ondersteund door de visie en wetenschappelijke onderbouwing van de deskundige. Dit alles onder begeleiding van een gekwalificeerde begeleider.

Na afloop van de bijeenkomst om 18.30 uur staat een maaltijd klaar.

Voorbereiding

Bij intercollegiaal overleg gaat het om casuïstiek uit eigen praktijk, daarom vragen we alle deelnemers om ten minste één casus te mailen naar nascholing@dactari.nl. Je kunt hieraan ook foto-, of videobeelden toevoegen. Deze worden tijdens de bijeenkomst op het scherm vertoond.

We verzoeken je om de casuïstiek minimaal twee weken voor de eerste bijeenkomst aan te leveren. De deskundige heeft zo de gelegenheid zich voor te bereiden om gerichte verdieping te bieden.

Door middel van het aanleveren van eigen casuïstiek geef je zelf richting aan de onderwerpen. Hiermee krijg je gericht antwoord op lastige zaken waar je tegenaan loopt in de praktijk.

Over de deskundige

Dierenarts-chirurg Hans Nieuwendijk geeft als sinds 1992 trainingen, cursussen en lezingen over anesthesie en pijnbestrijding aan dierenartsen en paraveterinairen. Sinds 1999 werkte hij alleen op verwijzing als chirurg bij ‘De Tweede Lijn’ in Wilhelminaoord en sinds 2022 richt hij zich uitsluitend op het onderwijs. Hij weet de theorie te vertalen naar de praktijk en begrijpt als geen ander dat in de reguliere praktijk de ideale situatie niet altijd haalbaar is. Wel maakt hij deze benaderbaar en bereikbaar voor zijn cursisten.

Praktische informatie

Deskundige Hans Nieuwendijk

Data 07-11-2024 en 21-11-2024

Tijden 07-11-2024: 15.30-18.30 uur. 21-11-2024: 15.30-18.30 uur.

Voor wie Paraveterinairen

Locatie VeterinaryCare, Vleutenseweg 386, 3532 HW Utrecht

Kosten €240 (excl. btw). Over VeterinaryCare

‘Zoals veterinaire zorgverleners zich inzetten om mensen en dieren te helpen, is het onze passie om hen te ondersteunen. Daarom is het de missie van VeterinaryCare om met onze persoonlijke Groeiplannen onze gediplomeerde zorgverleners te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Deze Groeiprogramma’s stellen onze zorgverleners in staat om opdrachtgevers blijvend van goede zorg te voorzien.

Met onze persoonlijke Groeiprogramma’s biedt VeterinaryCare dagelijks een combinatie van ervaringsverbreding, persoonlijke begeleiding en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Daarnaast helpen wij zorgorganisaties bij onderbezetting door het detacheren van onze zorgverleners. VeterinaryCare ondersteunt dierenartsenpraktijken in heel Nederland met gediplomeerde veterinaire zorgverleners, zodat onze opdrachtgevers altijd kunnen rekenen op een goede bezetting en uitstekende zorg.’

Locatie en datum

Begint op07-11-2024
Eindigt op21-11-2024
Cursusduur3 Uren
Prijs€ 240,- (excl. btw)
Sector(en)Paraveterinair
Vakgebied(en)Anesthesie
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
BedrijfDactari Dierenartsencoöperatie
LocatieVeterinaryCare
AdresVleutenseweg 386
3532 HW Utrecht
Nederland
Telefoon0880321880
Websitehttps://www.dactari.nl
Dactari Dierenartsencoöperatie
Vleutenseweg 386
3532 HW Utrecht
Nederland