Laparoscopie advanced: intra-corporale technieken incl. thoracoscopie (2-daagse cursus)

  • Start 01-10-2024
  • 2 Dagen
  • 1.545,-
  • Kapel-Avezaath
  • Dierenarts

Omschrijving

Vetami

Als je al ervaring hebt met endoscopisch opereren is dit de vervolg cursus die je zoekt. Leer ‘the next level’ door intra-corporaal alle handelingen uit te voeren waaronder thoracoscopisch ligeren en reserceren, het volledig laparoscopisch uitvoeren van ingrepen zoals gastropexie, cholecystectomie, adrenalectomie en cryptorchidectomie.

Wat ga je leren?

De techniek, vaardigheid en verdere verfijning van het volledig thoracoscopisch en laparoscopisch opereren aanleren inclusief hechten en resectie van organen.

Leer ‘the next level’ door intra-corporaal alle handelingen uit te voeren.

In de meeste praktijken bestaat endoscopisch opereren uit een ovariectomie of verwijdering van een intra-abdominale testikel. Er is echter veel meer mogelijk en dat wordt u tijdens deze cursus bijgebracht. In deze cursus wordt u de techniek van het reserceren en ligeren zowel thoracaal als abdominaal aangeleerd.

Daarnaast leert u intra-abdominaal hechten wat u nodig heeft voor bijvoorbeeld een gastropexie, adrenalectomie en cholecystectomie. Natuurlijk krijgt u ook uitleg wanneer u welke technieken kunt inzetten met het beste resultaat. Tijdens het practicum wordt het theoretisch geleerde uiteraard allemaal geoefend.

Locatie en datum

Begint op01-10-2024
Eindigt op02-10-2024
Cursusduur2 Dagen
Prijs€ 1.545,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Chirurgie, Scopie
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(12 punten)
BedrijfVetami
LocatieHoofdvestiging
AdresLaageinde 3
4013 CT Kapel-Avezaath
Nederland
Websitehttps://www.vetami.nl
Vetami
Laageinde 3
4013 CT Kapel-Avezaath
Nederland