Dag van de Arthrose (dierenartsen- locatie België)

  • Start 03-10-2024
  • 1 Dag
  • 210,-
  • Halen
  • Dierenarts

Omschrijving

Vetami

Hoe vaak kom jij arthrose niet tegen in je dagelijkse werk? Het is nou eenmaal een onderdeel van het leven, dat je gewrichten slijten.

Tijdens de "Dag van de Arthrose" komen alle aspecten van gewrichtsslijtage aan bod. Van pathofysiologie naar diagnostiek, de vele verschillende behandelingen en hoe eigenlijk te voorkomen.

Naast de laatste inzichten krijg je ook tips en tricks hoe je deze adviezen nou praktisch kan implementeren in jouw werkzaamheden in de praktijk.

Wat ga je leren?

- Pathofysiologie van arthrose

- Herkennen van arthrose middels röntgendiagnostiek

- Multimodale behandeling van arthrose middels de vier wegen: ontstekingsremmers, voeding en supplementen, intra-articulaire oplossingen en bewegingstherapie

Pathofysiologie, röntgendiagnostiek en multimodale behandeling middels ontstekingsremmers, supplementen, voeding en bewegingstherapie in een dagvullend programma.

De dag begint met de pathofysiologie van arthrose gevolgd door de röntgendiagnostiek. Daarna komen de verschillende vormen van behandeling uitgebreid aan bod waaronder voeding, supplementen, ontstekingsremmers, intra-articulaire mogelijkheden en bewegingstherapie. Ook het arthrose consult zal deze dag niet ontbreken.

Locatie en datum

Begint op03-10-2024
Eindigt op03-10-2024
Cursusduur1 Dag
Prijs€ 210,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Orthopedie
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(6 punten)
BedrijfVetami
LocatieSint-Jansbergklooster
AdresSint Jansbergstraat 9
3545 Halen
België
Websitehttps://www.vetami.nl
Vetami
Sint Jansbergstraat 9
3545 Halen
België