Basiskennis gedrag hond

  • Start 14-06-2024
  • 5 Dagen
  • 550,-
  • Barneveld
  • Paraveterinair

Omschrijving

Aeres Training Centre Barneveld

De basis cursus over gedrag voor paraveterinairen!

Wij mensen kunnen praten, lezen, kijken en informatie opslaan in onze hersenen. Hoe doen honden dat? Honden hebben hun eigen taal. Heb je een eigen hond of werk je met honden en wil je hun taal beter leren lezen en begrijpen? Dan is deze module wat voor jou! Deze module is los te volgen, maar tevens is deze module de eerste stap om kynologisch instructeur en/of gedagstherapeut te worden.

Voor wie?
Voor (paraveterinair) dierenartsassistenten of je werkt in een asiel/ pension/ kennel. In elk geval wil jij het gedrag van honden beter leren begrijpen. Als je dat kunt, kun je de relatie met je hond te verbeteren. Je bent in staat je hond beter te lezen en te reageren op bepaalde gedragingen. Ook als je beroepsmatig geïnteresseerd bent en/of je wilt als kynologisch instructeur of kynologisch gedragstherapeut aan het werk, dan is deze cursus de basis van jouw professionele kennis over honden.

Lesdagen en examen De module bestaat uit 4 lesdagen; theorie en één dagdeel praktijk.

Op de 5e datum vindt het theorie examen plaats. Dit examen duurt ca. 2 uur. De zelfstudie tijdens de module is ongeveer 4 uur per week. De zelfstudie bestaat met name uit het doornemen van de lesstof en het leren voor het examen. De cursus is hiermee goed te combineren met een baan.

Vervolg Na deze cursus kan jij honden beter lezen en begrijpen! Ben je enthousiast geworden?! Na deze cursus heb je tevens de basis te pakken voor de vervolgmodules; Kynologisch instructeur (module 2) en daarna Kynologisch gedragstherapeut (module 3).

Voor meer informatie, bijvoorbeeld het lesprogramma verwijzen wij je naar de website van Aeres Training Centre Barneveld.

Al onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW

Locatie en datum

Begint op14-06-2024
Eindigt op12-07-2024
Cursusduur5 Dagen
Prijs€ 550,- (excl. btw)
Sector(en)Paraveterinair
Vakgebied(en)Gedragsleer
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
BedrijfAeres Training Centre Barneveld
LocatieHoofdvestiging
AdresBarnseweg 3
3771 RN Barneveld
Nederland
Telefoon088 020 6123
Websitehttps://www.aerestrainingcentre-barneveld.nl
Aeres Training Centre Barneveld
Barnseweg 3
3771 RN Barneveld
Nederland