Arthroscopie Basis bij de hond (2-daagse cursus incl. practicum)

  • Start 30-05-2024
  • 2 Dagen
  • 1.495,-
  • Kapel-Avezaath
  • Dierenarts

Omschrijving

Vetami

Arthroscopie leren van een pro! Wanneer ga je over naar arthroscopie? Bij welke indicatie? Welke toegang gebruik je? Welke abnormaliteiten zijn te behandelen? Op de eerste cursusdag leert u de hands on van de gewrichten aan de voorhand: schouder en elleboog. Op de tweede cursusdag gaat u over naar de meer ingewikkelde gewrichten van de achterhand: knie, hak en heup.

Wat ga je leren?

Theorie en praktijk van het op correcte wijze uitvoeren van een arthroscopie van de elleboog, schouder en het kniegewricht. Na de cursus weet u hoe het moet en kunt u het zelf in de praktijk uitvoeren.

Arthroscopie als uw nieuwe behandeling van orthopedische aandoeningen.

Een minimaal invasieve manier om het maximale effect qua behandeling te krijgen. Tijdens deze cursus krijgt u eerst de theorie over elleboog-, schouder- en knie aandoeningen gevolgd door de theorie behandeling middels artroscopie. Vervolgens gaat u het geleerde zelf oefenen met alle daarvoor beschikbare instrumentarium. U doet dit onder de leiding van Drs. Anneleen Spillebeen, Dipl. ECVS Europees Specialist Chirurgie van Gezelschapsdieren. Zij wordt bijgestaan door Drs. Nicolien van Klaveren, ECVS-chirurg van het MCD in Amsterdam. Door het volgen van de ze cursus kunt u een vliegende start maken in uw arthroscopische carrière en leert u om deze behandeling op de juiste manier in te zetten.

Locatie en datum

Begint op30-05-2024
Eindigt op31-05-2024
Cursusduur2 Dagen
Prijs€ 1.495,- (excl. btw)
Sector(en)Dierenarts
Vakgebied(en)Orthopedie, Scopie
Differentiatie(s)Gezelschapsdieren
Accreditatie
PE-Veterinair (NL)(13 punten)
BedrijfVetami
LocatieHoofdvestiging
AdresLaageinde 3
4013 CT Kapel-Avezaath
Nederland
Websitehttps://www.vetami.nl
Vetami
Laageinde 3
4013 CT Kapel-Avezaath
Nederland